När verktygen inte är dina vänner

En hel individer med ett stort bildintresse skäms över det faktum att de själva är urusla när det kommer till att meka med bilen. Vi kan dock lugna alla dom som känner sig träffade, då det inte är någonting som alls behöver gå hand i hand för att man ska kvalificera sig som en bilentusiast.

Hur mycket bilar än intresserar en viss individ så finns det ingenting som säger att man måste kunna meka och laga sin egen kärra för att legitimera sitt intresse. Det är också en himla skillnad på att rent teoretiskt känna till en del saker och att handgripligen utföra de åtgärder som man har vetskap om behöver göras. Det kan exempelvis jämföras med att du kan förstå att ditt hem behöver en trapp till övervåningen i ert hus, utan att ha en aning om hur du skulle gå tillväga för att bygga en sådan.

Alla har helt enkelt sina egna unika kvaliteter, så även inom bilvärlden. Vissa är duktiga på att manövrera, andra på att skruva, och det är faktiskt någonting som man bör se som någonting klart positivt. För vore det inte riktigt tråkigt om vi alla var lika? Utbytet och konversationerna om bilar i allmänhet hade nog stagnerat ganska snabbt, om alla kunde och tyckte likadant.