För dig som håller på hemma i garaget

Alla har vi olika nivå på hur mycket som vi kan tänka oss hålla på med motorer och fordon av olika slag. För dig som håller på hemma i garaget så är det förstås ett brinnande intresse som ligger bakom. Det kan börja i tidig ålder med föräldrar som har ett motorintresse.

Många är vi som börjat tidigt med att meka med en moped eller liknande för att senare skaffa sig en lätt motorcykel och ja, ni förstår var vi är på väg. Det kan mycket väl vara så att man kommit upp i ålder och blir lite nostalgisk och skaffar sig en likadan Zündapp som man hade som ung femtonåring.

Hos Ettansmopeder och Trädgård AB så hittar du det du behöver för den renovering av moped som du ska genomföra. Du hittar mängder med reservdelar till ditt renoveringsobjekt. Allt från slitagedelar till nya originaldelar men också andra tillbehör om du vill styla upp din moped med det där lilla extra.

Även fast mopeder har slutat tillverkats så finns det alltid delar att få tag i från de som säljer reservdelar till mopeder i onlinebutiker och du ska veta att de hjälper dig gärna om du undrar över något. De brinner verkligen för sitt arbete och vill inget annat än att du ska vara nöjd som kund och få tag i de delar till din moped som du är i behov av.

Det är en euforisk känsla när man får kicka igång sitt renoveringsobjekt för första gången och allt fungerar. Det blir som att resa tillbaka i tiden när man tar på sig sin hjälm och får ge sig ut efter vägarna med sin moped.